Четвъртък, 06 Октомври 2011 20:58

Диетата на Кристиано Роналдо включва 3000 калории на ден Ново

От Витаминаспорт
Оценете статията
(3 оценки)
www.google.es www.google.es foto: PETRA
Лекарят на португалския национален отбор по футбол разкри кулинарните вкусове на Кристиано Роналдо. Футболистът на Реал Мадрид не пренебрегва храненето и също като в тренировките, дава всичко от себе си, съвсем като един от най-добрите играчи на планетата. Никой не се съмнява, че в неговата диета няма нито една излишна калория. Нападателят съвсем не е лаком и за десерт винаги похапва плод. Яде главно риба на скара, зеленчукова супа и прясно изцеден сок. Менюто на CR7 му осигурява около 3000 килокалории на ден, само с 1000 повече от препоръчителните за един възрастен човек.
Главният готвач на португалската футболна селекция  - Луис Лабрадор, обясни, че Кристиано Роналдо дори яде малко, за калориите които изразходва. Шефът на кухнята анализира диетата CR-comerна нападателя на Реал Мадрид по време на фестивала на Средиземноморската гастрономия и посочи - "Кристиано яде всички видове ястия, като добър спортист, който е отговорен за правилното си хранене, но това, което обича най-много е риба, особено "дорада", император и "робало". Неговите десерти са на основа плодове и дори не поглежда към сладкото. Прясно изтисканите натурални сокове от круша, ябълка или ананас присъстват постоянно в менюто му. "

 

Диетата на Кристияно Роналдо включва около 3000 килокалории на ден. "Яде дори по-малко, отколкото се полага за енергията, която изразходва" - заключава главният готвач на Португалия. Но тъй като CR7 се чувства комфортно в тялото си, не се нуждае от повече от една супа, риба и сок за покриване на ежедневните си хранителни нужди. Няма никаква тайна в храната на португалския национал, нали!? CR7 яде като всеки друг човек, който държи да се поддържа здрав, атлетичен и във форма!


Сродни статии (по етикет)

Обратно горе