6 яйца
2 връзки пресен лук
4-5 листа пресен джоджан
Сол на вкус
Пушена сьомга
Пресни червени домати
Време за приготвяне: 15 минути
Начин на приготвяне:
1. Нарежете лука наситно
2. Запържете лука в зехтин
3. Разбийте яйцата и ги посолете
4. В тигана, в който сте пържили пресния лук, оставете съвсем малко зехтин
5. Прибавете разбитите яйца и разбъркайте
6. Разклатете сместа, докато отдолу се образува златиста коричка
7. След това я обърнете като палачинка и оставете за още малко на котлона
8. Сложете тортията в съд
9. Нарежете доматите по ваш вкус и подгответе пушената сьомга
10. Сервирайте на парчета като торта
Забележка:
Количеството на доматите и пушената сьомга зависи от индивидуалните предпочитания на хранещия се! Руми спазва максимата "кой колкото може да поеме". Да ви е сладко витаминчовци!