Анкета

Как се мотивирам за спорт?
 
Банер

Регистрация

Банер
Банер

Автори

Приятели

Вие сте тук:Начало»Игри»Спечели чаша на Икер Касияс с емблемата на Реал Мадрид
Събота, 15 Януари 2011 14:56

Спечели чаша на Икер Касияс с емблемата на Реал Мадрид

От Витаминаспорт
Оценете статията
(5 оценки)
Включете се в новата тренировка на Витаминаспорт – координация, сила и находчивост...в отговарянето на витаминозни въпроси. Първият трофей е много апетитен, особено за ценителите на футбола и световния шампион Испания – чаша с лика на Икер Касияс и емблемата на Реал Мадрид. Веднъж станал част от ОТБОРА на Витаминаспорт, всеки месец ще имаш възможност да се бориш за нови и по-хубави награди. Единственото условие е да се регистрираш и отговориш на въпросите.
В игрите с награди на Витаминаспорт може да участва всеки.

Единственото изискване е спортно-витаминозна страст и валиден сертификат за витаминЧО...който се получава лесно. Необходимо е да се регистрираш като потребител тук.

 

Играта с награди на Витаминаспорт е както индивидуална, така и отборна надпревара. Колкото повече твои приятели се регистрират, толкова по-голям става шанса да спечелите ХИПЕР фенската награда.

 

Първият трофей е много апетитен, особено за ценителите на футбола и световния шампион Испания. Веднъж станал част от ОТБОРА на Витаминаспорт, всеки месец ще имаш възможност да се бориш за нови и по-хубави награди.

 

Nagrada-2


Същност на играта:

Регистрирай се на сайта и попълни анкетата.

 

Награда:

Страхотна чаша за кафе, чай и други здравословни напитки с емблемата на най-добрия футболен клуб за 20 век – Реал Мадрид, с лика на капитана на кралския клуб и Световен шампион с Испания – Икер Касияс.

 

Кой ще спечели:

Печелившият ще бъде определен от администраторите на сайта, като критерият за най-точен и кратък отговор и на трите въпроса, ще бъде решаващ при оценката. Питанките са вдъхновени от публикации в сайта, така че дори и «пищови» сме оставили на ваше разположение.

 

Срокът на играта:

15 дни, с начало 15 януари 2011 година.

 

Спечели чаша на Икер Касияс с емблемата на Реал Мадрид...регистрирай се сега.

 

Успех и довитаминстване!

 

2 коментари

 • Връзка към коментар Елисавета Вторник, 01 Февруари 2011 14:41 от Елисавета

  Уважаеми Витаминчовци, наградата от нашата игра „Спечели ЧАША на Икер Касияс” отива при Моника Стоянова, която най-точно, ясно, кратко и с разбиране отговори на трите въпроса, свързани със здравословния начин на живот. От името на целия екип на Витаминаспорт, бихме искали да „поощрим” още двама наши читатели – Наталия Николова-Наумова и Николай Недялков, на които им липсва само „един витамин разстояние” , за да бъдат перфектни в познанията си по спорт, здраве и тренировки. Надяваме се, че в следващата игра ще преодолеят краткото разстояние! Стискаме палци!
  Благодарим на всички за участието. Очаквате в най-скоро време Играта с награди на Витаминаспорт за месец Февруари...доспортуване!

  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
 • Връзка към коментар Iveta Вторник, 25 Януари 2011 14:02 от Iveta

  Къде са въпросите

  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Add comment