Анкета

Как се мотивирам за спорт?
 
Банер

Регистрация

Банер
Банер

Автори

Приятели

Вие сте тук:Начало»Вашите статии
Здравейте. Дълго време се чудих дали да ви пиша. Струваше ми се малко „сълзлива" и женска работа! Именно жена ми обаче е тази, която вкарва в употреба здравословните навици, за които вие толкова пишете, в ежедневието на цялото ни четиричленно семейство. Като я гледам пълна с енергия и жизненост, си дадох сметка, че най-малкото, което мога да направя е да ви кажа едно искрено БРАВО. Всъщност да се представя. Казвам се Стефан Стоянов от Сливен - градът с най много рали-пилоти и навигатори в България. Родното ми място е известно като „градът на 100-те войводи". В днешно време ако заменим „войводи"-те с пилоти, няма да сгрешим в бройката. Може и повече да сме! Ние, занимаващите се с моторни спортове, също се грижим за здравето и добрата физическа форма.

От години, може би малко след като изобщо започнах с този навик, слушам всички около мен да казват колко вредни са цигарите. Приемах твърденията на семейството и приятелите си с усмивка. И с вечното оправдание: „Не пуша много”. В моя полза бяха и фактите – дълги години една кутия ми стигаше за два-три, а понякога и повече дни. Изключенията бяха малко – при кафе навън, на купон, на заведение, среща с приятели. Неусетно за мен самата обаче тенденцията се промени – кутията вече стигаше само за ден или най-много за два. Не помогна дори пренасянето в ново жилище и заканата „Ще пуша само в кухнята”. Единственото спасение от вредния навик бе спортът. Преди четири години започнах да ходя на фитнес. Не се замислях обаче изобщо над факта, че в дните, в които прекарвах по два часа в залата се сещах (ако изобщо го правех!) за цигарите все по-малко.

Българин-планинар търси сериозни хора за сформиране на група с цел походи в Испания.

  • Статиите, които публикувате трябва да са авторски. Не трябва да публикувате материали написани от други хора и публикувани другаде, а трябва да се стремите към уникалност. Авторските права на материали трябва да са ваши.
  • Статиите да са съобразени с категорията, в която публикувате и да носят смисъл и полезност за читателите.(След като ги създадем Innocent)
  • Имате право да публикувате до 2 връзки към ваш сайт, блог или статия с кратка информация за него или като връзка в контекста на самата статия. Най-добрият вариант е в края на статия да напишете няколко думи за вас и да оставите връзка към сайта си, където читателите могат да намерят още подобна информация (това е така наречения информационен блок). Разбира се вие си преценете, как най-добре да се възползвате от тази безплатна възможност.
  • Чрез публикуването на вашия материал в сайта (vitaminasport.bg) вие се съгласявате, че ние имаме право да публикуваме материала навсякъде в нашата директория, както и да го популяризираме чрез RSS и мейл емисиите на сайта. Също така ние ще имаме право да променяме категорията или таговете на статията по всяко време.
  • Без афилиейт линкове. Статиите, които публикувате не трябва да съдържат директни афилиейт връзки. Разрешено е обаче, да споменете URL адреса на сайт с полезна информация, или ваш сайт, който да е свързан с афилиейт продукт.
  • Статиите трябва да са на правилен Български език
  • Статиите, които публикувате трябва да са изрядни от към граматика. Моля не публикувайте преди да сте направили елементарни проверки на текста (примерно с подходящ софтуер като Microsoft Word). Не публиквайте текстове пълни с граматически грешки и жаргонни изрази и думи, защото няма да бъдат одобрени.
  • Запазваме се правото да отхвърлим статии, които не отговарят на горните условия, както и такива с вулгарен език, безсмислени и други, които преценим поради някаква причина.
  • Можете съвсем спокойно да добавите статията си в социалните медии, след като е одобрена и публикувана при нас .
« НачалоПредишна12СледващаКрай »
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Търсене

Банер
Банер
Банер

feed-image Feed Entries