Анкета

Как се мотивирам за спорт?
 
Банер

Регистрация

Банер
Банер

Автори

Приятели

Вие сте тук:Начало»Събития»Фотографът на Витаминаспорт със снимка на корицата за мултинационална фармацевтична компания
Четвъртък, 22 Септември 2011 21:13

Фотографът на Витаминаспорт със снимка на корицата за мултинационална фармацевтична компания

От Витаминаспорт
Оценете статията
(2 оценки)
foto: PETRA foto: PETRA
Снимка на фотографа на Витаминаспорт бе публикувана на корицата на "Chemotion" - списание, което издава мултинационалната фармацевтична компания CHEMO с централен офис в Мадрид, Испания. Човешкото лице на снимката е на д-р Хуго Сигман, основател на фармацевтичния конгломерат и лектор на събитието "Среща 360 º ". Плагиаствайки думите на д-р Сигман, че "иновациите и високите постижения винаги са били две стойности, които са водели основателите на компанията към прогрес", сме щастливи да споделим с вас, че иновациите и отличната работа на нашия фотограф също започват да дават плодове. Артистичният псевдоним на фотографа-витаминаспорт е Фото: ПЕТРА и неговата снимка от корицата не е просто документален файл. Днес е новина.
Последната работа на Фото: ПЕТРА, която може да видите на корицата на списание "Chemotion", е поредното доказателство за професионализъм, собствен стил и ортодоксален начин на работа, улавящ ОНЗИ момент, отразяващ един единствен жест, поглед, хиляди ситуации и специалното събитие, иновацията...

Работата на Фото: ПЕТРА е силно повлияна от медиите и творческата фотография, с "щипка" откраднати от света на рекламата и модата фотографски похвати. Фотографът на ChemotionВитаминаспорт прилича много на един добър журналист, който си върши съвестно работата, задавайки 5-те основни въпроса - какво, къде, кога, защо и как...но с камерата! Неговите модели / анкетирани личности са 100% копие на тяхната вътрешна душевност, естествена и спонтанна личност, запечатана в един единствен миг. Фото: ПЕТРА знае как се отразят емоции, като по този начин заздравява връзката между клиент и фотограф. Изважда я на друго ниво - изобретателност и творчество. Обобщено - много е забавно да се работи с Фото: ПЕТРА.

 

Измежду клиентите на Фото: Петра, както вече споменахме, е фармацевтичната компания CHEMO , както и приятели и клиенти, като каратеките от "Карате клуб ГАМА", Националният испански университет за дистанционно обучение UNED, Клуб по самозащита за жени и Сенсей Мануел Монтеро, цялостна техническа поддръжка John Copiers, веригата магазини за хранителни стоки EUROPA, бара на невидимите неща "5-то Авеню", групата за келтска и народна музика MESTURA, българският ресторант в Мадрид "Таберна Булгара", бижутерска къща More By Monevals, филиалът на Реал Мадрид - ACD Canillas, спортисти, модели и много човечни хора ...

 

Фото: Петра дава информация и съвети относно възможностите за фотосесия, рекламен репортаж, бюджет за рекламна кампания, "книга" за модели "и др. За повече информация, телефон в Мадрид 0034 91 3823223 или електронна поща Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

Фотографията е процес, изкуство, преданост и работа, която позволява да настроите и да възпроизвеждате чрез химична реакция върху повърхности, подготвени за този процес, образи, събрани на дъното на една тъмна камера. Така лесно се описва работата, която извършва с много сърцето и фотографът на Витаминаспорт - Фото: ПЕТРА - нашата новина и гордост днес, съвсем скоро очаквайте и нова корица!

Успех и много благодарности!

Още снимки на Фото: ПЕТРА в Галерията след статията...

Галерия

Add comment