Анкета

Как се мотивирам за спорт?
 
Банер

Регистрация

Банер
Банер

Автори

Приятели

Вие сте тук:Начало»Игри»Сподели твоята СПОРТНА история, стани ВИТАМИНЧО
Четвъртък, 20 Януари 2011 14:08

Сподели твоята СПОРТНА история, стани ВИТАМИНЧО Ново

От Витаминаспорт
Оценете статията
(2 оценки)
Foto: PETRA Foto: PETRA
Честно да ви признаем – ОМРЪЗНА ни! Да слушаме, да четем, да ни информират, да ни пробутват...елитни писания са елитни хора от елитна среда, практикуващи елитни спортове, с елитни тренировки в елитни спортни центрове. СТОП. Време е да се намесим. Тези, които имаме платформата т.е. МЕДИЯ. Онези, които имате средството т.е. ВАШИЯТ СОБСТВЕН ОПИТ в областта на здравословния начин на живот и спортуването. Хайде да го споделим с останалите, искате ли? Забавно и безплатно. Регистрирай се като потребител. Стани ВИТАМИНЧО. Публикувай ТВОЯТА статия. Ние сме фенове на РЕАЛНИТЕ истории. Тези, които водят прогреса след себе си.
След много «вътрешни битки», креативни дискусии и желание за нещо ново и различно, екипът на ВИТАМИНАСПОРТ се спря на рубриката ВАШИТЕ СТАТИИ като форма и платформа за ПРОМЯНА.
Vitamin4o-2XX

Каква е целта на Вашите статии?

Защо да публикувате във Вашите статии?

Как си помагаме взаимно с Вашите статии?

Къде е ползата от вашите публикации във Вашите статии?

Кой ще чете Вашите статии?

Вероятно това са въпросите, на които държите да получите отговор още сега!?

Всъщност нещата, с които можем да си бъдем полезни взаимно, са много, но нека като за начало да се концентрираме върху следното:

Каква е целта на Вашите статии?

www.vitaminasport.bg е вашият сайт за спорт и култура на физиката т.е. от редно по-редно е да имаме обратна връзка с вас, мили приятели! Оттук нататък ще можете свободно да публикувате вашите статии след регистрация, а наш редактор ще ги провери и одобри в рамките на 48 часа.

Каква е ползата за вас?

Много експерти са съгласни, че ключа към успеха в поддържането на здравословни навици е подкрепата на приятели и семейство. С публикуването във www.vitaminasport.bg, вие създавате връзки с хора, интересуващи се от тренировки и здравословен начин на живот. Предлагате вашият собствен опит в поддържането на добра форма, здравословно хранене и позитивно мислене.

Какво получавате в замяна?

Сподвижници, които имат сходни интереси и са отворени към нови предизвикателства. Всичко, което бихме желали е да споделите в статия, кратко литературно съчинение, преразказ, публикация, писание...онова, което вълнува ВСИЧКИ, настроени на честота ВИТАМИНАСПОРТ.

Защо да публикувате във Вашите статии?

Това е и един прекрасен начин да популяризирате спорта и здравословния начин на живот в интернет, да намерите нови приятели, Vitamin4o-3клиенти или просто съмишленици за вашата тренировъчна, бизнес или просто развлекателна, инициатива.

Кой ще чете Вашите статии?

Всички. Ние. Вие. Те. Витаминчовците, за които РЕАЛНИТЕ истории имат стойност. В Германия, Франция, Норвегия...най-прогресиращите печатни медии, са онези които залагат на нормални хора, с нормални килограми, с нормални професии, с нормални виждания за живота, с нормални тренировъчни програми, упражнения, спортна подготовка...в епоха на криза, реалните истории не само спасяват икономически. Спасяват надеждата!

Готови ли сте за това реално предизвикателство? Регистрирай се сега!

Създай твоя профил – кликни тук

И следвай указанията:

Добави нова статия
Вашите страници
Вашия профил
Модерирай коментарите на вашите статии


Екипът на www.vitaminasport.bg, искрено се надява, че всеки ВИТАМИНЧО ще даде и ще намери, това което всички търсим – най-доброто от себе си!Регистрирай се сега!

 

 

Успех и доспортуване!

Add comment