Неделя, 01 Май 2011 12:10

СПЕЧЕЛИ чехли на РЕАЛ Мадрид

От Витаминаспорт
Оценете статията
(6 оценки)
fofo: PETRA fofo: PETRA
Хайде да ИГРАЕМ! Новото предизвикателство на Витаминаспорт има за цел ЗАЕДНО да открием най-доброто място за спортуване в България. И да му направим безплатна реклама! Включете се в «креативната» тренировка на вашия любим сайт – координация, сила, находчивост в правенето на СНИМКИ и съчиняването на къс разказ! "Моето родно място, най-доброто за спортуване в България" е игра с награда ЧЕХЛИ на РЕАЛ Мадрид. Подготви зимата още от пролетта. Всички предложения ще бъдат публикувани на страниците на Витаминаспорт. Печелившият ще бъде определен, според гласовете на ЧИТАТЕЛИТЕ.
В игрите с награди на Витаминаспорт може да участва всеки. Единственото изискване е спортно-витаминозна страст и валиден сертификат за витаминЧО!
Nagrdada_RM-1
Играта с награди на Витаминаспорт е както индивидуална, така и отборна надпревара. Колкото повече ТВОИ приятели гласуват за твоето предложение, толкова по-голям става шанса да спечелиШ ХИПЕР готината награда - чехли с емблемата на РЕАЛ МАДРИД.

Третият трофей, който разиграва вашият любим сайт е много КОЛОРИТЕН, особено за ценителите на Реал Мадрид и топлите крака. Веднъж станал част от ОТБОРА на Витаминаспорт, ще имаш възможност да се бориш за нови и по-хубави награди.

Същност на играта:

   1. Изпрати поне 3 снимки с твоето РОДНО място - най-доброто за спортуване в България на имел адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

   2. Към снимките прикачи КРАТЪК текст (по възможност на кирилица), в който обясняваш ЗАЩО твоето родно място е най-доброто за спортуване в България? Ако се чудиш как - погледни как СЛИВЕН е най-доброто място за спортуване, според родената там наша главна редакторка - кликни тук.

   3. ВСИЧКИ снимки и разкази, ще бъдат публикувани във Витаминаспорт в рубриката "Вашите статии", подменю "Спортна подготовка". Читателите ще имат възможност да гласуват за НАЙ-ДОБРОТО място за спортуване в България, чрез формата за оценка "звездичките на Витаминаспорт".

Награда: Топли ЧЕХЛИ с емблемата на РЕАЛ Мадрид. Подготви се зимата още от пролетта!

GlasuvaneКой ще спечели: Печелившият ще бъде определен от администраторите на сайта, като критерият за НАЙ-МНОГО получени гласове, чрез "звездичките на Витаминаспорт", които се намират под заглавието на всяка статия, в дясно от главното меню. Броят на получените гласове ще бъде решаващ при оценката.

Срок на играта: 01 – 24 май 2011 година. Важи датата на изпращане на електронната поща.

Спечели чехли на РЕАЛ Мадрид сега! Изпрати поне 3 снимки и кратък разказ на тема "Моето родно място, най-доброто за спортуване в България" на имейл адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Успех и довитаминстване!

Fabrika_klin-1
ПРОДУКТ на седмицата - неопренов клин за ОТСЛАБВАНЕ. Само 23 лева. Поръчай сега - тук!

Сродни статии (по етикет)

Галерия

Обратно горе