Вторник, 11 Декември 2012 22:21

Ефирна и сияйна с Fine Line и Derma Vita с 30% отстъпка

От Витаминаспорт
Оценете статията
(2 оценки)
Ефирна и сияйна с Fine Line и Derma Vita с 30% отстъпка google.es
Екипът на Fine Line и партньорите им от Derma Vita поднасят специален подарък за всички дами, които държат да изглеждат чудесно дори и в големите студове. Основната причина да бъде предложена програмата на дамската аудитория е, че през есенно-зимния сезон атмосферните условия са по-сурови и дори при редовно третиране кожата загрубява, а апетитът значително се увеличава. За това горещо препоръчваме специалната разкрасителна програма, наречена „Ефирна и сияйна". До края на януари програмата за разкрасяване на префенциални коледни цени с близо 30% отстъпка!
Програмата „Ефирна и сияйна" е предвидена за две седмици и включва индивидуален хранителен режим и едни от най-модерните и доказано ефективни процедури от естетичната Efirna_siainaдерматология.

 

Припомняме, че през есенно-зимния сезон атмосферните условия са по-сурови и дори при редовно третиране кожата загрубява, а апетитът значително се увеличава. Затова диетологът на Fine Line, д-р Стоянова и популярният експерт-дерматолог д-р Катя Паскова разработиха уникална комбинация от иновативни методи в естетичната дерматология и подходящи диетични храни, за да могат в рамките на 2 седмици дамите да имат видим ефект върху фигурата и кожата за перфектен външен вид по празниците.

 

До края на януари всяка желаеща дама ще може да се възползва от 2 разновидности на програмата, като същевременно ще може да ползва услугите на префенциални коледни цени с близо 30% отстъпка!

 

Конкретните параметри на програмата можете да видите тук: http://www.fineline.bg/programs

 

За повече полезна и любопитна информация относно Fine Line и инициативите на компанията, заповядайте на www.fineline.bg.

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе