Анкета

Как се мотивирам за спорт?
 
Банер

Регистрация

Банер
Банер

Автори

Приятели

Вие сте тук:Начало»Събития»Излезе "Най-важната книга за диети", в която са включени и съветите на Витаминаспорт
Петък, 27 Април 2012 12:11

Излезе "Най-важната книга за диети", в която са включени и съветите на Витаминаспорт

От Елисавета Шидерска
Оценете статията
(1 Оценка)
http://www.gotvetesmen.com http://www.gotvetesmen.com
Това изключително полезно четиво започва така: ако беше толкова лесно да се свалят килограми, хиляди разговори нямаше да започват със „само ако знаех как да сваля тези 3 кг". В "Най-важната книга за диети" ще намерите всичко, което трябва да знаете за най-популярните и резултатни диети, без обещания за невъзможни срокове за постигането на мечтаното тегло. Ще откриете и цял куп вкусни, лесни и нискокалорични рецепти, както и супер приятни упражнения, с които не само ще стопите излишните килограми, но и ще се почувствате тонизирани! Витаминаспорт участва в най-активната глава, озаглавена "Раздвижи се!" Персоналният треньор на "витаминчовците" и консултант на фирмата за здравословен начин на живот Файн Лайн, Елисавета Шидерска споделя кой е най-ефикасният начин за влизане във форма...ето и част от нейните съвети, публикувани в „Най-важната книга за диети", която може да намерите заедно с новия брой на сп. Cosmopolitan.
Търсете от 24 април „Най-важната книга за диети" с новия брой на сп. Cosmopolitan на обща цена 5,99 лв. + подарък въже за скачане.

 

С глад можеш да отслабнеш, но не и да изглеждаш добре. Ужасно масово е схващането, че с глад всичко се постига. И е факт, че системното недояждане би могло да доведе до рязко сваляне на килограми, но без движение красивата фигура е немислима. Единственото, което постигаш с глад, е да обезсилиш организма и да го превърнеш в лесна плячка за вируси и Metabolizum-1бактерии.

 

Най-ефикасният начин да влезеш във форма е да работиш, да се движиш и да се храниш правилно. По един или друг начин, процесът на влизане във форма прилича много на този, по който се печелят пари. Защо ли? Ами защото онези, които наистина имат пари (говоря за хората със сериозни възможности), никога не работят за пари. Ще рече, че това не е тяхната истинска мотивация. Обикновено те имат работа, която им харесва и ги забавлява, вдъхновява ги. Парите се явяват като следствие, като резултат от тези обстоятелства. Правенето на упражнения има толкова много положителни страни, че ако можеше да се патентова под формата на хапче например, щеше да бъде най-продаваното в света.

 

Да се запишеш в някой фитнес, защото си с наднормено тегло или пък защото ти го е препоръчал доктора, е изключително повърхностна мотивация. Затова често повечето хора изоставят бързо спорта в този случай. Огромна част от хората, които започват определена програма с тренировки, го правят по чужда препоръка и затова НЕ се чувстват добре. Дай си време, за да намериш своята физическа активност.

 

Фитнесът не е единственото решение, нито пък пътечката, защото може да се окаже, че на уредите ти е скучно, а от пътечката те заболяват коленете. Дай си един месец, в който да правиш различни неща, докато намериш кое те кара да се чувстваш заинтригувана. В клубовете има все по-забавни часове – от зумба до йога, но също така за топлите месеци можеш да се окажеш привлечена от карането на велосипед в парка или походи в планината.

 

Book

Търсете от 24 април „Най-важната книга за диети" с новия брой на сп. Cosmopolitan на обща цена 5,99 лв. + подарък въже за скачане.


При едни от нас работи една програма, при други – друга, в зависимост от интересите, нагласите, дори от моментното физическо и психическо състояние на даден човек. Затова трябва да се пробваш, да търсиш постоянно удовлетворението от онова, което предприемаш, да се чувстваш „в кожата си".

 

В днешно време вече има изобилие от упражнения, информацията и услугите са много – няма как да не намериш „своя" спорт. Въпросът е да имаш желание. Само желание и упоритост са необходими, за да се чувстваш добре, да живееш пълноценно и да влезеш бързо във форма за дългосрочен период.

 

Най-важното обаче си остава постоянството – с каквото и да сезахванеш, за да има ефект, трябва да отделяш време минимум три пъти в седмицата, като ако деня не ти е особено енергичен, можеш да избираш активности с по-ниска степен на активност. Никога обаче не прескачай занимание, защото когато отложиш веднъж, следващия път ще го направиш дори по-лесно.

 

Не очаквай магически резултати след две седмици с правене на упражнения по три пъти за 7 дни. Бърза и ефикасна формула, която унищожава паласките около корема и по бедрата не съществува. Никакви гуми, ластични панталони или купища дрехи от изкуствени материи, които предизвикват процеса на потене, няма да премахнат тлъстините или да те накарат да се чувстваш комфортно. Точно обратното – ще се чувстваш като мазна пържола в собствен сос.

 

Потенето е механизъм на организма, чрез който се регулира неговата температура – с други думи – не е пещ, в която да изгориш излишните мазнини. Това, което излиза от теб е просто KT-41вода, която със следващата чаша течност ще се върне в тялото ти. Единственият естествен начин да се елиминира мазнина от организма, си остава комбинацията от аеробни упражнения (тичане, плуване, каране на колело...) с упражнения за тонус (фитнес, уреди, мускулни упражнения).

 

Отслабването е бавен процес. За свалянето на килограми и най-вече за загубата на така досадната мазнина, ще трябва да предвидиш повечко време – няколко месеца, съжалявам! Ако тренировката е в домашни условия, най-подходящо е да си организираш кръгови тренировки, т.е. упражненията да се изпълняват последователно, без почивка помежду им, докато работиш върху определена мускулна група (каквито ти предлагаме на следващите страници). По този начин другите мускулни групи почиват и така оптимизираш времето за изпълнение на тренировъчната програма.

 

Тренировъчните сесии трябва да бъдат кратки, не бива да се удължават на повече от 40-45 минути. Въпреки, че времето изглежда кратко, е напълно достатъчно да постигнеш KT-101задоволителни резултати. За да е успешна тренировката ти, трябва да знаеш следното: Обърни внимание на разтягането –ако ти харесва повече, можеш да го наречеш и протягане. То е провокиращо елементарно и затова много хора не го правят, но е изключително важно за загряване на мускулните групи и може да се практикува навсякъде. Идеалният вариант е да се разтегнеш, веднага след като си приключила с ежедневните упражнения, докато мускулите все още са топли, но никога не бива да „дърпаш" повече от необходимото.

 

Разчитай на собственото си усещане и така ще избегнеш контузии. Ако имаш болки в определени части от тялото, би било добре за ги „загрееш" преди физическите упражнения. Ако имаш под ръка хронометър, го използвай. 30 секунди е необходимото и достъчно време за изпълнение на всяко едно от упражненията. Не брой повторения, а засичай време на Vit-19активна работа. Тези 30 секунди са равни на около 15-20 повторения, за да имаш все пак някаква представа за времето. Но не забравяй, че хората сме различни и всеки има своя собствена "скорост" на изпълнение на дадено физическо усилие.

 

Би трябвало да усетиш умора в мускулите и лека "мускулна треска", в края на кръговата тренировка. Температурата на тялото трябва да се повиши и да започнеш да се потиш. Това са показатилите, за да разбереш дали упражненията функционират и ще дадат резултат и дали глюкогенът е започнал да се разгражда. Целта, която трябва да постигнеш с този тип упражнения, е метаболитен разход.

 

Търсете от 24 април „Най-важната книга за диети" с новия брой на сп. Cosmopolitan на обща цена 5,99 лв. + подарък въже за скачане.

Add comment
https://jibonbook.com/read-blog/3481 https://www.uniting.zone/read-blog/18591 https://ionooz.com/read-blog/9303 http://www.kuaixin.net/read-blog/713 https://www.probnation.com/read-blog/75845 https://www.qgsocial.space/read-blog/6319 https://romanibook.com/read-blog/4078 https://bicycle.one/read-blog/4809 https://social.abbr.site/read-blog/4549 https://www.rolonet.com/blogs/154555/Kad%C4%B1k%C3%B6y-petek-Temizli%C4%9Fi https://www.lawcodev.com/read-blog/225059 https://workplace.vidcloud.io/social/read-blog/73473 https://khaunda.com/read-blog/2121 https://www.vidagrafia.com/read-blog/61700 https://www.sholltna.com/read-blog/4381 https://bib.az/read-blog/10240 https://ai.ceo/read-blog/12715 https://heroes.app/blogs/144187/Kad%C4%B1k%C3%B6y-petek-Temizli%C4%9Fi https://tweecampus.com/read-blog/16809 http://socialmediascript.aistechnolabs.xyz/read-blog/14043 https://www.palpodia.com/read-blog/14961 http://www.ubom.com/read-blog/64268 https://poetbook.com/read-blog/15408 https://censorshipfree.net/read-blog/3028 https://www.xn--gber-0ra.com/read-blog/16086 https://talkitter.com/read-blog/52953 https://www.ihker.com/read-blog/7335 https://www.ukwomenorg.com/read-blog/5507 https://www.americanwomenorg.com/read-blog/9378 https://www.koreanwomenorg.com/read-blog/4619 https://www.dostally.com/read-blog/109351 https://scrolllink.com/read-blog/55885 https://theavtar.com/read-blog/14242 https://tokemonkey.com/read-blog/86222 https://www.wemurmur.com/read-blog/19070 http://www.barberlife.com/read-blog/74205 https://www.sdssocial.world/read-blog/49929 https://blacksocially.com/read-blog/75402 https://sissycrush.com/read-blog/95236 https://midiario.com.mx/read-blog/9911 https://hissme.com/read-blog/37133 https://wo.lyoncat.com/read-blog/8857 https://advpr.net/read-blog/43837 https://affiliateschools.com/read-blog/15023 https://www.afroshub.com/read-blog/6528 http://www.ubom.com/read-blog/64267 https://www.palpodia.com/read-blog/14959 https://www.sertani.com/read-blog/64993 https://kansabook.com/read-blog/68021 https://www.ekcochat.com/read-blog/15154 https://mykingdomtoken.com/read-blog/36601 https://palscity.com/read-blog/104366 https://www.campusacada.com/blogs/23344/Kad%C4%B1k%C3%B6y-Petek-Temizli%C4%9Fi https://thelittlenet.com/read-blog/3600 https://gezelligkletsen.nl/read-blog/13350 https://social.mactan.com.br/read-blog/87171 https://axisflare.com/read-blog/66100 https://www.didochat.com/read-blog/82439 https://ontimewld.com/read-blog/11978 https://social.wepoc.io/read-blog/20345 https://inobee.com/read-blog/124593 https://waappitalk.com/read-blog/19783 https://ubiz.chat/read-blog/18543 https://jejaringsosial.com/read-blog/10207 https://richonline.club/read-blog/78450 https://socialtak.net/read-blog/48584 http://socialmediascript.aistechnolabs.xyz/read-blog/14041 https://social.studentb.eu/read-blog/39410 https://kemetium.com/read-blog/9610 https://yietnam.com/read-blog/59895 https://justproms.com/read-blog/18610