Анкета

Как се мотивирам за спорт?
 
Банер

Регистрация

Банер
Банер

Автори

Приятели

Вие сте тук:Начало»Събития»Летувай на ФИТНЕС камп в Гърция
Понеделник, 02 Юни 2014 11:04

Летувай на ФИТНЕС камп в Гърция

От Витаминаспорт
Оценете статията
(28 оценки)
Много спорт и добро настроение през юни (06 -09.06) в BFS Academy (Българска фитнес и спортна академия) с помощта на BASE TRAINING (Гръцка Фитнес Академия), които заедно организират BootCamp в Гърция. Участие ще вземат престижни инструктори от Гърция, Румъния и България. Някои от представените на кампа стилове ще са Кангоо Джъмпс, ДенсЕкстийм, КомбатЕкстрийм, Аероденс, Шънкшънъл трейнинг, КросФит, Пилатес и др. Базата разполага с басейн, в който също ще се провеждат спортни занимания. А може да се включите и в семинари (Workshop) с най-нашумелите теми в днешно време относно здравословния ни начин на живот и как да тренираме градивно и правилно за по-бързи и трайни резултати. Вечерите ще има парти с Дй-джей на живо, 5 осигурени хранения на ден.
Цели 4 дни забавления и много спорт. Повече информация за местността, в която ще се проведе BootCamp. Близо до Атина, в живописна котловина на легендарния Пелопонес, туристите могат да се насладят на едно уникално преживяване. Очакват ви коне и понита, къщи в стил 'американско ранчо', каубои с каруци, родео, музеи и магазини от Дивия Запад, жп линия, ферма, намираща се в гора, изпълнена с тайни и мистерии. Чистият въздух, новите приятели и придобитите умения, спорта и творчеството – това са само някои от характеристиките на лагера.

Boot_Camp-1The Ranch се намира в Пелопонес, област Сопхико (близо до Коринт и Коринтския канал). 97км от град Атина.

 

В лагера ви очакват: голям манеж за езда, 25 коне и 6 понита, 3 басейна, 2 тенис корта, четири маси за пинг-понг, четири баскетболни игрища, две волейболни игрища, три футболни игрища, терени, оборудвани за стрелба с лък, образователно селце (вятърна мелница, производство на зехтин, производство на сирене, традиционни занаяти и др. ), детска площадка с люлки и пързалки, амфитеатър за вечерни шоу програми, ферма с елени, глигани, крави, овце, както и село с индианци, локомотив и жп гара.

Boot_Camp-2


Настаняването в The Ranch ще става в дървени къщи с площ 50 кв.м. с двуетажни легла и самостоятелна баня. Настаняват се до 10 човека в къщичка (в зависимост от пристигането). Топла вода има денонощно. The Ranch се намира на 10 км. от плажа.Плажът е каменист.

 

Boot_Camp-5За повече контакти:
https://www.facebook.com/theRanchSA

Телефон за резервации +359 876 74 24 36

Add comment